ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Ορεστιάδα το Σάββατο 19  Δεκεμβρίου 2015 στο κλειστό γυμναστήριο "Νίκος Σαμαράς"  Τουρνουά  Ταεκβοντό Παμπαίδων-Παγκορασίδων έτους 2015.
Συμμετείχαν οι παρακάτω σύλλογοι: Α.Σ Καβάλας, Α.Σ Κομοτηνής, Α.Σ. Παρμενίων Αλεξανδρούπολης, Α.Σ Νίκης Αλεξανδρούπολης, Α.Σ. Ορφέας Αλεξανδρούπολης,Α.Σ. Φερών,Ο.Φ.Σουφλίου, Α.Σ. Διδυμοτειχου,Α.Σ. Καλλίμαχος Διδυμοτείχου, Α.Σ. Άγιος Γεώργιος Διδυμοτείχου,Α.Κ.Ορεστιάδας ,Α.Φ.Κ. Ορεστιάδας, Α.Σ. Πρόμαχος Ορεστιάδας


Πολλά χρόνια αθλητής και πρωταθλητής στο Ταεκβοντό ο Νίκος Παγωνάκης μεγάλωσε μέσα στα αγωνιστικά τερέν του αθλήματος  και στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του θέλησε να μοιραστεί την χαρά του δημόσια και πραγματοποίησε πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιά του Ευαγγελία .

'Ομορφη στιγμή καθώς τα μεγάφωνα του σταδίου φώναξαν το όνομα της Ευαγγελίας να πάει στη γραμματεία των αγώνων όπου εκεί τη περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη καθώς ο καλός της ,της έκανε πρόταση να τον παντρευτεί ,την απάντηση της Ευαγγελίας και  όσα επακολούθησαν στο βίντεο που σας ετοιμάσαμε .
Δείτε στο βίντεο στιγμιότυπα από την εκδήλωση

Διοργανωτές του πρωταθλήματος  Αθλητικό Κέντρο TKD Ορεστιάδας (Σαπαρίδης Χρήστος) Φιλαθλητικός 'Ομιλος TKD  Σουφλίου (Δημούτσης Παναγιώτης).
 (Σαπαρίδης Χρήστος)

(Δημούτσης Παναγιώτης)









Νίκο και Ευαγγελία ,Ευαγγελία και Νίκο κάθε  ευτυχία στη ζωή σας και καλούς απογόνους!!!


















Share:  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου