ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

Βασική προϋπόθεση για να ξεκινήσει κανείς στο Ταεκβοντό είναι να εγγραφεί σε κάποιο αναγνωρισμένο σύλλογο προκειμένου να λάβει τις βάσεις του αθλήματος.
Ο Φιλαθλητικός όμιλος Σουφλίου  διαθέτει το δικό του χώρο εξάσκησης, δασκάλους, τον απαραίτητο εξοπλισμό, αλλά το βασικότερο, την απαραίτητη υποδομή και εμπειρία που απαιτείται για τη σωστή εξάσκηση και διδασκαλία της τέχνης.
Για την ένταξη στο σύλλογο απαιτείται κάποια μικρή συνδρομή από τον αθλούμενο, η οποία καλύπτει τα βασικά έξοδα του συλλόγου, όπως την αμοιβή των εκπαιδευτών την συντήρηση εξοπλισμού κλπ.  Ο σύλλογος καλύπτει και ένα άλλο σημαντικό μέρος του αθλήματος διαθέτοντας τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Πέρα όμως από το σύλλογο, ο κάθε αθλούμενος πρέπει να έχει και το δικό του ατομικό εξοπλισμό, που αποτελείται από τα εξής:
Ειδική στολή που φοράνε οι αθλητές του Ταεκβοντό η οποία αποτελείται από παντελόνι και χιτώνιο βαμβακερού χρώματος. 
Παρακάτω θα βρείτε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για να εγγραφείτε ως αθλούμενο μέλος στον Φιλαθλητικό όμιλο  Ταεκβοντό Σουφλίου
·Δικαιολογητικά
Για την εγγραφή ενός μέλους στο  Ταεκβοντό απαιτείται η αποδοχή του         ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ και του  ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥτου Συλλόγου μας.
Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για να γίνει κάποιος μέλος του Φιλαθλητικού ομίλου Ταεκβοντό και να συμπεριληφθεί στη δύναμη των αθλητών του, είναι τα εξής:
Αίτηση Εγγραφής Συλλόγου (την προμηθεύεστε από τον ΄Σύλλογο)
2 έγχρωμες φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου
Βεβαίωση Ιατρού (Παθολόγου )
1 αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας του αιτούντος

Αν ο αιτών είναι ανήλικος
τότε επιπλέον των παραπάνω δικαιολογητικών απαιτούνται:
Υπεύθυνη Δήλωσητου Ν. 1599/1986 του γονέα ή κηδεμόνα του ανηλίκου, , ότι ως γονέας ή κηδεμόνας συμφωνεί με την εγγραφή του ανηλίκου ως  μέλος του Ομίλου
1 αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας του γονέα ή κηδεμόνα του ανηλίκου αιτούντος
Πιστοποιητικό γέννησης του ανηλίκου

Βεβαίωση Ιατρού (Παθολόγου - Παιδιάτρου)
και το νέο μέλος μπορεί να αρχίσει προπονήσεις υπό την επίβλεψη εκπαιδευτή του Συλλόγου
.



Share:  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου