Φιλαθλητικός Όμιλος TAEKWONDO Σουφλίου

Οι αθλητικές στολές ήταν μια ευγενική προσφορά στον σύλλογο από τον Κο Μούχλια Χρήστο ,



 O Όμιλος TAEKWON DO Φιλαθλητικός, βρίσκεται στο Σουφλί, απευθύνετε σ΄όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα του TAEKWON DO και την μοντέρνα τέχνη της αυτοάμυνας.
 Είτε θέλετε να μάθετε τεχνικές αυτοάμυνας είτε θέλετε να ασχοληθείτε περισσότερο με το Ολυμπιακό άθλημα ο Όμιλος TAEKWON DO Φιλαθλητικός Σουφλίου είναι το καταλληλότερο μέρος. 

Δείτε : την  ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Κινήματος 


 Ιστορία, ύπαρξη του ομίλου «ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ»TAE-KWON-DO ΣΟΥΦΛΙΟΥ Ιδρύθηκε το 1993 εξασκούνται αθλητές -τριες ηλικίας από 5 ετών και άνω. Οι δραστηριότητες του ομίλου είναι οι συμμετοχές σε όλα τα πρωταθλήματα , κύπελλα που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό. Συμμετοχές στις Ενώσεις Βορείου , Νοτίου Ελλάδας και στην Τοπική επιτροπή Ταεκβοντό Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. Έντονη παρουσία στα διασυλλογικά πρωταθλήματα και αποστολές σε διάφορες χώρες στην Ευρώπη για την καλύτερη προετοιμασία των αθλητών-τριών. Διοργανώνει και συμμετέχει σε πολλές επιδείξεις για την διάδοση του αθλήματος. Σκοπός είναι η διάδοση και η προώθηση του αθλήματος,μα πάνω από όλα να μεταδώσουμε στους νέους την αγάπη για την άθληση και να τους κρατήσουμε μακριά από άλλους "δρόμους"στους πονηρούς και δύσκολους καιρούς της εποχής μας.πιο πολλοί αθλητές να θέλουν να εξασκηθούν και να διδαχθούν το άθλημα.
Share:  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου